Home Jetë dhe Stil Meshkuj KUJDES!! Femrat 45 vjeç nuk duan të njëjtën gjë në shtrat si ato që janë 25 vjeç. Ja çfarë ndryshon me moshën

Meshkuj KUJDES!! Femrat 45 vjeç nuk duan të njëjtën gjë në shtrat si ato që janë 25 vjeç. Ja çfarë ndryshon me moshën

0
Meshkuj KUJDES!! Femrat 45 vjeç nuk duan të njëjtën gjë në shtrat si ato që janë 25 vjeç. Ja çfarë ndryshon me moshën

Tema e s*k s ualitetit është një ndër më delikatet dhe më të sikletshmet për tu diskutuar. Një mori me pyetje iu lindin si meshkujve edhe fermave për s*k sin. Sot do trajtojmë se si e përjetojnë femrat se.k sin në v arësi të moshës së tyre. Çfarë mendojnë femrat për s*ksin? Çfarë duan ato nga s*ksi? Çfarë u jep atyre më shumë kë naqësi?

Nga 16 -24 vjeç: Koha e zbulimeve

Advertisements

Kjo është në përgjithësi koha kur femra fillon të zbulojë se.k sin. Në këtë periudhë ajo është shumë kureshtare dhe do të provojë ndjesi të reja, pavarësisht se ende vet nuk e di se çfarë i pëlqen më shumë e çfarë i jep asaj më shumë kënaqësi. Gjithashtu në këtë periudhë femrat duan të ndihen të sigurta dhe të mbrojtura pasi janë në një moshë ende të re dhe ka raste kur jo gjithmonë guxojnë të bëjnë atë që duan pasi mund ti druhen partnerit.

Advertisements

Nga 25-35 vjeç: Zhytje në kënaqësi

Kjo është mosha kur femrat e dinë shumë mirë se çfarë duan, e njohin trupin e tyre dhe dinë se si të marrin maksimumin nga marrëdhëniet se.k suale. Në këtë moshë femra arrin kulmin e or.g azmës dhe është e hapur me partnerin e saj për ndjesi të reja dhe për eksperimente në jetën e vet se.k suale.