Home Lajme I mori 4200 euro, përfundon në pranga/ Denoncimi i klientes “fundos” avokatin në Elbasan: Nuk nisi çështjet!

I mori 4200 euro, përfundon në pranga/ Denoncimi i klientes “fundos” avokatin në Elbasan: Nuk nisi çështjet!

0
I mori 4200 euro, përfundon në pranga/ Denoncimi i klientes “fundos” avokatin në Elbasan: Nuk nisi çështjet!

Një avokat në Elbasan ka përfunduar në pranga pasi klientja e akuzoi se nuk nisi veprimet juridike. Do të pritet dalja para gjykatës për të parë dhe argumentin e mbrojtësit, i cili për dy çështje mori 4200 euro.

Advertisements

Denoncimi për ndjekjen e një ccështje prone dhe një divorci në gjykatë ka sjellë prangosjen e avokatit G. Kovaçi në Elbasan.

Advertisements

Në deklaratën për mediat të policisë bëhet e ditur se ai i ka marrë 4200 euro klientes së tij e për këtë ka marrë edhe prokurën.