Home Lajme Çfarë po ndodh? Euro shkon drejt ‘greminës’, ja me sa do të këmbehen monedhat e huaja sot në vendin tonë

Çfarë po ndodh? Euro shkon drejt ‘greminës’, ja me sa do të këmbehen monedhat e huaja sot në vendin tonë

0
Çfarë po ndodh? Euro shkon drejt ‘greminës’, ja me sa do të këmbehen monedhat e huaja sot në vendin tonë

Euro blihet me 110 lekë dhe shitet 110.8 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 126 lekë dhe shitet me 127 lekë.

Advertisements

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 112.8 lekë, ndërsa në shitje me 113.8 lekë.

Advertisements

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 74.8 lekë dhe në shitje me 76.8 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme: