Home Showbiz “Ti vdes për mua, po ke turp ta thuash”, Kristi ngacmon Jorin, modelja: Ëndërro, ëndërro…(VIDEO)

“Ti vdes për mua, po ke turp ta thuash”, Kristi ngacmon Jorin, modelja: Ëndërro, ëndërro…(VIDEO)

0
“Ti vdes për mua, po ke turp ta thuash”, Kristi ngacmon Jorin, modelja: Ëndërro, ëndërro…(VIDEO)

Jori Dellin dhe Krist Aliajn i shohim shpesh herë duke u ngacmuar me njëri-tjetrin. Kështu kanë bërë dhe mbrëmjen e djeshme, ku modelja i thotë Kristit “ti vdes për mua” dhe ky i fundit ia kthen “edhe ti vdes për mua”.

Ai i thotë më tej se këtë e ka vënë re nga mënyra se si lëviz, çdo gjë. Ndërsa modelja vazhdon të thotë se nuk është e vërtetë.

Advertisements

Pjesë nga biseda:

Advertisements

Kristi: Me ironi, me të qeshur, me ofendime

Jori: Po po, me mua ashtu nuk filloi

Kristi: Pastaj para ca ditësh…

Jori: Ëndërro Krist ëndërro

Kristi: Unë të ëndërroj? Unë të ëndërroja do e kisha thënë

Jori: Kristi ti vdes për mua. Është normale, nuk ka ndonjë gjë të keqe

Kristi: Edhe ti për mua vdes

Jori: Jo, ky është problemi

Kristi: Ti vdes për mua, por nuk e thua dot se ke turp. Unë e shoh te lëvizjet që bën, çdo gjë.