Home Showbiz “I ke lënë të gjithë gojë hapur”/ Pas largimit të Kiarës, Luizi bën premtimin e madh në BBV

“I ke lënë të gjithë gojë hapur”/ Pas largimit të Kiarës, Luizi bën premtimin e madh në BBV

0
“I ke lënë të gjithë gojë hapur”/ Pas largimit të Kiarës, Luizi bën premtimin e madh në BBV

Luizi dhe Jori, nën ngrohtësinë e diellit të sotëm kanë gjetur kohë të flasin për finalen. Nga njëra anë e pishinës, Luizi i premton finalen modeles, sakaq ajo dyshon mbi këtë, duke qenë se ditën e djeshme ai i ka thënë që ajo do të dalë.

Sepse është me e rrezikuara i është përgjigjur ai, ndërkohë që pranon se ka ngelur me gojë hapur nga Jori (e cila është me bikini në pranë pishinës), së bashku me personelin e Bigut që vëzhgon gjithçka nga shtëpia.

Advertisements

Pas ikjes së Kiarës, mos Luizi do shoqërohet më shumë me Jorin?

Advertisements

Luiz: Të kam thënë a jo?! Unë do bëj çmos me t’çu ty në finale. Normal, arsyen ta thotë Nita.

Jori: Po ti dje më the, ti do dalësh.