Home Jetë dhe Stil I gjejnë patëllxhanin 30 mm në byt*hë! Doktorët vëjnë duart në kokë nga arsyetimi i burrit

I gjejnë patëllxhanin 30 mm në byt*hë! Doktorët vëjnë duart në kokë nga arsyetimi i burrit

0
I gjejnë patëllxhanin 30 mm në byt*hë! Doktorët vëjnë duart në kokë nga arsyetimi i burrit

Doktorët kinezë janë përballur me një ngjarje të pabes ueshme, e cila është duke he dhur poshtë të gjitha tezat e deritanishme.

Dy ditë më parë, një burrë shkon në spital me dhimbje të forta barku dhe të vjella.

Advertisements

Ndërkohë që nuk arritën të mësojnë asgjë nga gjendja e tij duke e pyetur, mjekët çuditën nga ajo që i gjejnë në zorrën e trashë pasi i bënë një eko abd ominale

Advertisements

Burrit iu gjet një patëllxhan plot 30 centimetër në zorrën e trashë, të cilën ai pranoi më pas se e kishte futur vetë për të shpëtuar nga kapsllëku.

Sipas tij, këtë teknikë për të shpëtuar nga ka psllëku e kishte mësuar nga të parët.

Burri iu nën shtrua opera cionit, ndërsa mjekët vazhdojnë të mos u besojnë syve nga ajo që panë.