Home Lajme Burri gjen 100 milionë lekë që gruaja e tij i kishte fshehur për vite, arsyeja do ju përlotë…

Burri gjen 100 milionë lekë që gruaja e tij i kishte fshehur për vite, arsyeja do ju përlotë…

0
Burri gjen 100 milionë lekë që gruaja e tij i kishte fshehur për vite, arsyeja do ju përlotë…

Një nga çelësat për një martesë afatgjatë është besimi. Një burrë dhe gruaja e tij sapo kishin festuar 60 vjetorin e martesës dhe ai më vonë mësoi se gruaja e tij kishte një se.k.ret.

Çifti i lumtur nd.anë gjithçka; megjithatë, gruaja e plakut kishte vetëm një kërkesë për burrin e saj. Ajo i kërkoi atij që të mos shikonte ose pyeste kurrë për përmbajtjen e një kutie të vjetër këpucësh që mbante në raftin e sipërm të dollapit të saj.

Advertisements

Për të gjitha ato vite, ai respektoi dëshirat e gruas së tij dhe ai kurrë nuk pyeti për përmbajtjen e saj. Në fakt, ai nuk ishte as kurioz për kutinë e këpucëve dhe vetëm e kuptoi se ishte një nga ato gjëra.

Advertisements

Një ditë, gruaja e tij ishte së.mu.rë. shumë dhe shëndeti i saj po dës.ht.onte. Meqenëse e dinte që nuk kishte shumë më shumë kohë për të jetuar, ajo thirri burrin e saj në shtratin e saj. Ajo tregoi drejt dollapit të saj dhe i tha se më në fund ishte koha që ai të merrte kutinë e këpucëve dhe të shikonte se çfarë përmbante.

Plaku e kapi kutinë nga dollapi i saj dhe e hapi shpejt. Për habinë e tij, kishte dy kukulla me grep dhe pirgje mbi pirgje parash me vlerë 95,000 dollarë!

“Pikërisht përpara se të martoheshim,” i tha ajo burrit të saj të habitur, “gjyshja ime më tha se se.kre.ti i një martese të lumtur ishte të mos gri.nde.sh kurrë. Ajo tha nëse unë ndonjëherë u ze.mër.o.va me ty, unë duhet të h.esht dhe të thur me grep një kukull “.

Plaku u prek aq shumë saqë iu desh të mbajë lotët. Ai e kuptoi se për shkak se kishte vetëm dy kukulla me grep në kutinë e këpucëve, kjo do të thoshte që gruaja e tij ishte ze.më.ru.ar me të vetëm dy herë gjatë martesës së tyre. Ai ishte aq i mbushur me lumturi sa i dha gruas së tij një nga përqafimet më të mëdha ndonjëherë.

Ende i mahnitur dhe pak i çu.dit.ur, ai e pyet atë, “kjo shpjegon kukullat, por nga i morët gjithë këto para?”

“Oh kjo?”, Tha ajo, “Këto janë të gjitha paratë që kurseva nga shitja e kukullave që bëra.”