Dikur, Nong Nat punonte në industrinë e filmave me pullë të kuqe. Por pasi u martua me një biznesmen amerikan, ajo hoqi dorë nga kjo punë.

Sot, Nat është e ma rtuar me 70 vjeçarin, me të cilin thotë se ka rënë në dashuri.

Advertisements

Por pas martesës, për çiftin ka dalë një problem i madh. 33 vjeçarja thotë se ka frikë të kryejë marrëdhënie intime me bashkëshortin e saj.

Shkak për këtë bëhet fakti se ka fri kë mos ai pëson atak kardiak gjatë m arrëdhënies dhe vdes.

Ata nuk kryejnë shumë marrë dhënie dhe shkak është sepse ai merr mjekime për zemrën.

Advertisements

Kur përfundoi njëherë në spital gjatë aktit, e reja ka treguar se tani ka frikë.