E teksa prisnim që pas daljes së Sabianit , Keisi dhe Kristi të afrohehsin më shumë me njëri-tjetrin, krejt e kundërta është duke ndodhur.

Gjatë ditëve të fundit Keisin e kami parë mjaft të tërhequr nga Kristi, madje këtë gjë e ka vënë re edhe vetë banori.

Advertisements

Teksa ishte duke folur me banorët Keisi papritur tha se nuk dëshiron që njerëzit ta quajnë “të lidhur” apo “çift” pasi ata janë ende në fazat e njohjes.

A ka ndikuar Lorenc Hasrama, i përfolur si ish-i i Keisit në këtë ftohje? Duket se që pas hyrjes së tij në shtëpi, Medini ka filluar të distancohet nga Kristi dhe të kalojë kohë më të.

Ndërkohë gjatë një bisede me Lorencin, Keisi i ka pranuar këngëtarit se iu bë shumë qejfi kur ai hyri brenda.

Advertisements

“U kënaqa kur hyre ti. E kam seriozisht. Mu bë qejfi që do të kisha dikë që njoh nga jashtë, brenda”, u shpreh Keisi.