Luizi ka zbuluar një strategji tjetër për lojën ditët e fundit.

Pasi futi veten në nominim bashkë me Kristin dhe Armaldon, Luizi zbulon mënyrën se si do ta fusë edhe Oltën e Qetsorin në nominim bashkë me veten.

Advertisements

“Kur dua të shkoj në burg me disa persona të caktuar i fus në tualet.

Do shkoj në burg me ta dhe do i nxjerr nga shtëpia. Do marr Oltën dhe Qetsorin edhe do futemi në nominim.”, i thotë Luizi, Nitës dhe Fotinisë.

Advertisements