Në një bisedë në tavolinën e bukës me Gertin, Kiarën dhe Dean, Luizi ka treguar se u ftuar për të qenë pjesë e Big Brother VIP 1 por pati arsye pse nuk pranoi.

Ai u rrëfye duke thënë se i vdiq babai dhe se nuk ishte në gjendje të vinte.

Advertisements

Gerti: “Ti do hyje që në Big Brother-in e parë?”

Luizi: Po, më thanë, por më vdiq baba dhe e lashë

Gerti: Do me thënë e ke studiuar Big Brother-in që në pandemi?

Advertisements

Luizi: Jo mor burrë, dy muaj para se të hyj. Thashë ta marr vesh njëherë se ku po futem. E fillova të studioj lojërat, zarfat si bëhet BB.

Kujtojmë që Big Brother VIP 1, u fitua nga Ilir Shaqiri ku në finale doli me Donaldin.