Kiara dhe Luizi kaluan mbrëmë një natë romantike.

Kjo mbrëmje ishte falë Kiarës, e cila kishte kërkuar t’i bënte një surprizë Luizit.

Advertisements

Çifti pati mundësinë të kalojë disa momente intime larg banorëve të tjerë, edhe pse u frenuan nga prania e kamerave.

Advertisements

Në mëngjes teksa Luizi mbuloi me batanije kokën e tij dhe të Kiarës, kjo e fundit u shpreh se ka frikë mos publiku kujton se bënë diçka.

Megjithatë përveç puthjeve e përkëledhjeve nuk pati asgjë më shumë…