Nita është banorja e radhës që u vendos përballë “Kutisë së Pandorës”.

Në zarfin e bardhë thuhej se ajo ka mundësi të takojë miken e saj më të mirë, që po e pret në oborr.

Advertisements

Ndërsa në zarfin e zi, Nita kishte mundësinë të dërgonte dy çifte për t’i dërguar në nominim.

Nga dy çiftet e zgjedhura, publiku do përzgjedhë njërin çift më pak të pëlqyer dhe ky çift, pra dy banorë, do shkojnë në nominim “kokë më kokë”.

Advertisements

Pra, vetëm njëri çift shkon në nominim.

Nita zgjodhi të dërgojë në nominim Qetsori-Kristi dhe Olta-Kiara.

Shtëpia është ndarë në çifte nga Keisi që ishte lidere e shtëpisë.