Olta, Luiz, Kiara dhe banorët e tjerë të “Big Brother VIP” janë momentalisht temë diskutimi në tavolinat e shqiptarëve. Personazhet i shohim në në çdo rrjet të mundshëm social dhe po kalojnë pritshmëritë. Çdo detaj nga ngjarjet e tyre brenda shtëpisë bën mjaft interes për publikun.

Tensionet, debatet dhe ngjarjet dramatike duket sikur zenë më shumë vend në këtë reality show, por ka qenë faqja “Mjekerrziu” së fundmi që duket se ka ç’dramatizuar pak sa situatën.

Advertisements

Mjekërziu është një faqe mjaft e njohur për përdoruesit e Instagramit e cila përshtat personazhet e njohur me ato të animuara duke u pritur mjaft mirë nga ndjekësit.

Së fundmi faqja ka përshtuatur personazhet VIP të Big Brother dhe videot janë pëlqyer 15 mijë herë për 24 orë. Videot janë pëlqyr dhe nga Arbana Osmani, Arbër Hajdari dhe personazhe të tjerë të ekranit. Shijojini më poshtë:

https://www.instagram.com/mjekerrziu1/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4c6b69ed-9a51-41cb-9b5c-0b8ce130d722

Advertisements