Një debat verbal i nisur në emisionin e dashuri “Përputhen” për pak sa nuk ka përfunduar në sherr fizik. Takimi i Edës me Viktorin rriti tensionet e këtij të fundit me Mateon.

Sapo Viktori dhe Mateo u ngritën nga karrigia, reaguan edhe konkurrentët e tjerë, të cilët penguan përplasjen e tyre fizike në studio.

Advertisements

Viktori: Ti je një dru, se ke pesë muj që je aty edhe nuk ke mësuar asgjë. Kështu që mbylle gojën

https://zebra.cdnja.co/v/0z/0Zgoa.mp4?token=1w884oi1usiedQrHKd3QtA&expires=1674215801

Mateo: Qepe edhe… Je i pari këtu që e ke kthyer personale. Këtu jo ti po asnjëri nuk guxo ta kthejë me mua personale

Advertisements

Viktori: Mbylle gojën e rri mirë aty

Mateo: Pse çfarë do bësh…