Eni Banori i BB VIP ka rrefyer mbremjen e sotme historine e jetes se tij .

Femija i dashur i cili vjen nga nje jetese modeste si cdo familje ne vendin tone..

Advertisements

Ne moshn 10 vjecare babai i tij u kthye ne nje alkolist dhe ti dhunonte .