Opinionistja Zhaklina Lekatari ka komentuar spektaklin e sotëm sjelljen e Diolës dhe debatit të fortë që kjo e fundit ka patur me Luizin.

Ka qenë Zhaklina ajo e cila është shprehur se Diola e ka përdorur Niten dhe vajzat e saj, teksa sipas opinionistes Diola nuk ka vend që të viktimizohet sepse ajo është nje femër e fortë.

Advertisements

“Unë mendoj se e përdore Nitën dhe vajzat e tua.

Sepse ti i the Luizit një justifikim meqë nuk doje të tregoje sekretin e Nitës por më pas ti e tregove atë.

Ose do e thuash për të gjithë ose do e mbash për veten.”- tha Zhaklina Lekatar.

Advertisements