Efi ka kritikuar Luizin se nuk i ka lënë aspak të qetë banorët.

Gërhitja e këngëtarit është kthyer në shqetësim për banorët, ndërsa Efi i ka thënë se as në gjumë nuk e ka lënë rehat.

Advertisements

Efi: Po shumë, me atë fytyrën tënde…Nuk na lë aspak të qetë.

Fillove gërhisje gjatë gjithë kohës. Jo vetëm natën. Unë shihja ëndërr dhe ti gërhisje

Advertisements