Në emisionin “Aldo Morning Show”, në Tv Klan, ka telefonuar një i ri nga Durrësi, i cili nuk dëshironte të fliste për temën, por për të bërë një deklaratë dashurie për vajzën që i ka rrëmbyer zemrë. Ai është tepër i mërzitur sepse, vajza që ai pëlqen dhe do nuk po i kushton më rëndësi dhe nuk i flet më në rrjetet sociale.

Erlindi: Mora për t’i bërë thirrje njerëz që e dua me gjithë zemër.

Advertisements

Aldo: I ke rënë gabim vëlla, nuk është ky emisioni i duhur.

Erlindi: E di.

Aldo: Po kur e di pse shkel rregullat?

Advertisements

Erlindi: E kam dashur me gjithë zemër dhe nëse me dëgjon nga televizori.

Aldo: Një minutë, ti çfarë moshe ke.

Erlindi: 25.

Aldo: Dhe dashuron një vajzë?

Erlindi: Po.

Aldo: Ajo e di, apo s’di gjë fare.

Erlindi: Po e di.

Aldo: Po ti ku e ke njohur këtë?

Erlindi: Në Tik Tok, në rrjetet sociale.

Aldo: Dashuri e vërtetë! Shqiptare apo e huaj?

Erlindi: Shqiptare, ri në Lezhë ajo.

Aldo: Ti e do këtë?

Erlindi: Po e dua me gjithë zemër.

Aldo: Pse e do me gjithë zemër, çfarë ka ajo të veçantë?

Erlindi: Jam fiksuar pas asaj. Është e bukur.

Albana: E ke takuar ndonjëherë apo po ke folur vetëm në telefon?

Erlindi: E kam takuar në Lezhë.

Aldo: Çfarë keni vendosur me njëri-tjetrin?

Erlindi: Kemi bërë marrëdhënie.

Aldo: Ka mbaruar punë ajo dhe ka ikur, apo jo?

Erlindi: Po.

Aldo: Të ka lënë ty?

Erlindi: Po.

Aldo: Më raftë pika!

Erlindi: Kur futem unë tek live im, ajo futet tek live-t e të tjerëve. Bëj thirrje nëse më dëgjon, e ka emrin Alda, Esmeralda.

Aldo: Kjo Esmeralda, çfarë intelekti ka?

Erlindi: Unë them që ajo më do me zemër.

Aldo: Çfarë ka bërë ajo për ty?

Erlindi: Kemi folur.

Aldo: Ku e ke kuptuar që të do?

Erlindi: Më do, më çdo video, më çon zemra. Nuk e di se çfarë i ka ndodhur, nuk di gjë.

Aldo: Ah moj Esmeralda çfarë na bëre moj dreq! Po çfarë do bësh nëse ajo zhduket befas?

Erlidni: Kam hedhur video në Tik Tok duke qarë.

Aldo: Është video jote?

Erlindi: Unë që ka hedhur për atë. E dua me zemër, jam fiksuar pas asaj.

Aldo: Kjo është vajza e parë që njeh ti?

Erlindi: Kam njohur vajza të tjera por ato kërkonin Lekë, kjo më do me zemër. Kam ndërmend në fund të Janarit të bëj tatuazh fytyrën e saj.

Aldo: Dëgjo, po do mbahesh si burrat s’ke çfarë bën tani. /tvklan.al