Gjatë një bisede me banorët, Olta Gixhari ka rrëfyer të tjera detaje nga marrëdhënia me bashkëshortin e saj misterioz. Ajo është shprehur se është shumë e varur psikologjikisht nga partneri dhe se pas çdo veprimi që bën në Big Brother i del para syve ai.

“Ndonjëherë nuk i gjej fjalët për ta shpjeguar pse vendosa të vi këtu. Sepse unë praktikisht e kisha harruar Oltën komplet, e kisha lënë çdo gjë. Për mua familja është gjithçka. Ata të dy i dua shumë. Nuk jetoj dot pa ata. Për mua është sfidë më vete, se jam shumë e varur psikologjikisht nga burri im. Jam totalisht e varur nga ai. Unë kam nevojë për fjalën e atij për çdo hap që hedh. Unë që dukem femër e fortë, kam varësi psikologjike nga ai njeri të frikshme. Unë çdo veprim që bëj këtu më del para syve ai”, është shprehur aktorja.

Advertisements

Olta dhe bshkëshorti janë prindër të një djali i cili quhet Amar.