Shpërdorimi i ushqimit në shtëpi ka krijuar sërish debat mes banorëve.

Ndonëse debati i parë u shkaktua pasi Kiara hodhi makaronat në kosh, mesa duket ky veprim nuk përfundoi aty.

Advertisements

Kritik ndaj kësaj çështje, Bjordi tha se nuk jemi kafshë që ta shpërdorojmë ushqimin në këtë formë.

Ushqimi nuk preket, as për lojë dhe as për ndonjë gjë tjetër të kësaj natyre, shtoi Bjordi.

Bjordi: Është kafshërore më shumë se njerëzore, se kafshët e shpërdorojnë ushqimin.

Advertisements