Nita, banorja e Big Brother VIP është detyruar që të lërë shtëpinë për pak kohë, për shkak të problemeve shëndetësore.

Ajo ka zbuluar se ka vuajtur më parë nga tumori në gji, e ndërsa ka kaluar më shumë se një vit, ajo ka zbuluar se ka ndjerë disa shqetësime.

Advertisements

Për pasojë ka lënë shtëpinë për të bërë një kontroll.

“Para një viti e gjysmë kam patur tumor në gji. Jam operuar dhe ka kaluar çdo gjë me sukses.

Po në momentin qe kam hyrë këtu në shtepi ka disa ditë që kam patur disa shtrëngime, disa shqetësime disa dhimbje gjatë kohës që kam fjet, gjatë ditës dhe që Diola e ka vënë re dhe ka qënë e shqetësuar për këtë gjë.

Advertisements