Ndryshe nga çdo ditë tjetër, e sotmja ishte ndryshe për Kiarën dhe Luizin.

Pasi Luizi i dhuroi një puthje në faqë asaj, në kohën kur po flinte, Kiara u zgjua me ‘humor’.

Advertisements

Ajo dhe Luizi e nisën ditën me lojra të shumta, duke vrapuar në shtëpi.

Madje Luizi e mori në krah Kiarën dhe më pas e shtriu në dhomën e gjumit.

Batutat mes tyre ishin të shumta, ndërsa edhe afrimiteti ishte më i madh, pasi kjo është hera e parë që Luizi merr në krah Kiarën.

Advertisements