Luizi dhe Efi kanë diskutuar për eliminimet e javës në BBV duke komentuar edhe personin që pritet të dalë nga shtëpia Primen e radhës.

Të dy lojtarët ishin me mendimin se personi që do të largohet do të jetë Eni pasi Tea është lojtare shumë më e fortë se ai.

Advertisements

Luizi: Sipas meje do të dali Eni, ndërsa Tea nuk ka shance me dalë tani. Tean do ta përcjellë unë e Olta, llaçin unë tullën Olta dhe do iki pastaj.

Efi: Tea nuk më pëlqen fare këto kohët e fundit.

Luizi: Po ndryshoj, ra vetë brenda në gropë ajo. Ajo i kishte shpresat të Zhaku që do ta mbronte.

Advertisements

Por ajo me mua i ka sqaruar gjërat dhe e ka kuptuar që unë lojën me femrat e bëj sepse i kam kuptuar se janë shumë më të rrezikshme për lojën që do të bëj unë, sepse meshkujt i kam parë që nuk janë gjë.

Q prej mbrëmjes së djeshme Luizi dhe Efi po qëndrojnë në një dhomë veçmas banorëve të tjerë. Atyre nuk u lejohet komunikimi me banorët, por Kiara dhe Luizi i kanë thyer rregullat.

Mesa duket Kiara nuk ka mundur të qëndrojë larg Luizit për shumë gjatë dhe pas spektaklit ka shkuar tek dera. Luizi e ka pyetur Kiarën me kë po qëndron pasi banorët me të cilët ajo ndante kohën (Luizi, Efi, Ronaldo), nuk janë më.

Kiara i tregoi Luizit se ka mbetur vetëm dhe të dy kanë komunikuar përmes derës.