Motra e Aleksandër Sadikajt, Vanesa me një foto të vëllait të ndjerë ka lëshuar një paralajmërim për personin që i ka porositur eliminimin e të vëllait, por lë të kuptohet sikur është ende gjallë.

Edhe pse familja, sipas Prokurorisë së Tiranës, ka drejtuar gishtin nga tashmë i ndjeri Edmond Papa.

Advertisements

“Çdo minutë ferri që na shkaktuan do ta ndjejnë në palcë e tyre të pabesët, ata që na shkatërruan jetën dhe ëndrrat do të shkatërrohen nga i madhi zot rrënjësisht do t’ju dhembi shpirti aty ku nuk mban më.

Mallkuar qofshi familjarisht o binjt e bushtreave minj pusetash, fshihuni sa të doni është thjeshtë çështje kohe shkatërrimi yt pederast, edhe gjithë milionat e botës t’i kesh nuk i fshihesh dot, do ta paguash aty ku të dhemb më shumë këtë padrejtësi o biri bushtrës.

Do të qajë edhe ajo mamaja jote, mos ki merak,”-shkruan në rrjetin e saj social, Vanesa.

Advertisements

/5pyetjet.al