Home Kronikë Nuk e paskemi ditur!! Kjo është mosha kur femrat kanë nevojë më shumë për s*ks, mësojeni tani!

Nuk e paskemi ditur!! Kjo është mosha kur femrat kanë nevojë më shumë për s*ks, mësojeni tani!

0
Nuk e paskemi ditur!! Kjo është mosha kur femrat kanë nevojë më shumë për s*ks, mësojeni tani!

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë se bëhet fjalë për vajzat e reja që janë rreth të 20-tave, por jo!

Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se femrat janë shumë më të interesuara për se ks, në të 30-tat dhe 40-tat e tyre.

Advertisements

Edhe pse këto ishin rezultatet, hulumtuesit gjithashtu kanë vënë re se tek femrat e kësaj moshe në krahasim me të kaluarën ka rënë shumë siguria në shtrat.

Advertisements

Si pasojë e frikës nga menopauza e hershme, gratë bëhen më të frustruara dhe duan më pak se ks, por përsëri dëshira për marrëdhënie dominon tek mosha 30-40 vjeç.

Pothuajse 75 % e femrave të anketuara kanë qenë të frikësuara nga menopauza dhe po e njëjta shifër e grave që kanë arritur në menopauzë kanë deklaruar se i ka penguar në marrëdhënie.