Luizi po bisedonte me Kiarën për moshën dhe në një moment ndërhyri Dea Mishel. Ajo e quajti këngëtarin të papjekur, por ai nuk ja kurseu përgjigjen.

Advertisements

Kiara: Dhe ti shumë je (qesh)…nuk ja lidhje mosha, madje është më mirë se ke ca mëson

Dea: Ti Luiz je dhe shumë i pjekur në fakt duket

Advertisements

Kiara: I pjekur është ai, por kur do

Luizi: Kur ta kuptosh ti Dea sa i prekur jam do jesh në shtëpi duke e parë nga divani