“Arbana”, bebi i Efit dhe Luizit ishte duke u grindur ditën e sotme.

E teksa mami Efi po e mbante në krahë dhe po pqrpiqej ta qetësonte, me sa duket bebi nuk donte të pushonte.

Advertisements

“Çfarë ka goca, nuk do bukë të hajë”, dëgjohet duke thënë Efi.

Në një moment Luizi çohet nga krevati dhe e merr në krahë.

“Hajde te baba”, thotë ai.

Advertisements

Menjëherë bebi fillon të qeshë me të madhe.

Sakaq në shtëpi shpërthejnë të qeshurat mes Efit dhe Luizit të cilët duket se e kanë marrë shumë seriozisht sfidën.