Për herë të parë nga qëndrimi i saj në shtëpi, Efi rrëfeu një histori personale. Duke folur me Luizin, Kiarën e Amosin, Efi tha se është e lidhur me një djalë që me profesion është ekonomist.

Efi tha se nuk i thërret në emër, por i thotë ‘Amore’. Rrëfimi i Efit shkaktoi shumë batuta dhe të qeshura, ndërsa Luizi e ngacmonte gjithë kohën, për të mësuar emrin e tij.

Advertisements

Por, ndonëse u provokua shumë herë, Efi nuk dha më shumë detaje se kaq.

https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f41e9f42-ac47-4284-8e63-8c21aa1642fb