Gazetarja nga Durrësi Dhurata në emisionin “Aldo Morning Show”, ka treguar ngjarjet më të fundit që kanë ndodhur. Ajo ka treguar një rast kur një vajzë ka kapur të fejuarin e saj me tre vajza në një hyrje që kishin, dhe ai u justifikua se vajzat kërkojnë ta marrin shtëpinë me qira.

Dhurata: Një djalë i moshës 28 vjeç duke qenë se ishte fejuar kohët e fundit, pra kishin 4 muaj që ishte fejuar me një vajzë,

Advertisements

shoqe prej kohësh me këtë vajzën. Ndërkohë e shkreta nuk kishte kuptuar gjë, djalë i mirë, po e marr, po fejohem me të. E ka kapur me tre vajza njëherësh këtë gjë.

Aldo: Treshe, ëeëeëe! Dhurata: I kishte vënë GPS në makinë sepse e kishte kuptuar këtë gjë dhe i ka kapur të tre-ja vajzat me djalin. I ka shkuar në një hyrje që djali ka pasur.

Djali e justifikon faktin që vajzat duan ta marrin me qira hyrjen tonë. Por duke qenë se vajza e kishte ndjekur më përpara, e kishte pikasur tamam situatën e tyre , aty vendosi që të ndërpresim marrëdhënien tonë dhe ju bëni çfarë të doni.

Advertisements

Aldo: Dhe me tre ëë! Dhurata: Me tre, tre jo një. Këto të tre-ja ishin të fundit se ai me kë nuk dilte, kishte shumë vajza.