Greqi- Kërkimet për 44-vjeçaren e zhdukur prej ditës së hënë në Rodos, Greqi, janë në vazhdim e sipër, ndërsa familjarët e saj i bëjnë apel të gjithë atyre që dinë diçka, të ndihmojnë.

Makina e saj u gjet e aksidentuar, por 44-vjeçarja nuk ndodhej në të.

Advertisements

Autoritetet po marrin deklarata nga persona të afërt të saj, ndërsa kanë kërkuar të hapen tabulatet telefonike për të konstatuar se kush ka qenë personi i fundit me të cilin ka kontaktuar.

“Po i bëj apel kujtdo që mundet dhe di diçka të ndihmojë të gjejë motrën time të gjallë”, ka thënë vëllai i gruas së zhdukur për Star dhe njëkohësisht ka shprehur frikën e tij se një person tjetër mund të jetë i përfshirë në zhdukjen e saj.

“Mendja ime shkon kudo, shkon në shumë skenarë. Kohët e fundit ajo dukej e shqetësuar, por nuk po na thoshte asgjë”, shtoi ai.

Advertisements

Ditën që gruaja u zhduk, ajo ishte nisur me makinën e saj për të çuar vajzën e saj në shkollë.

Që atëherë, nuk ka dhënë asnjë shenjë jete. Bashkëshorti i saj njoftoi policinë për zhdukjen e saj në mbrëmjen e së njëjtës ditë. Disa orë më vonë makina e saj u gjet në një vend të shkretë, në një kanal.

Nga kontrolli që i është bërë makinës, është konstatuar se gruaja nuk ndodhej në të dhe me shumë gjasa dikush e ka shtyrë mjetin në përrua.