Stresin e kemi parë në shumë momente brenda shtëpisë së Big Brother Vip Kosova. Nga momentet prekëse, ku kemi parë një anë me shumë lotë të reperit, e deri tek batutat dhe deklaratat e çuditshme.

Kjo e fundit lidhet pikërisht me fantazmat.

Advertisements

Stresi: Natën e parë jam zgjuar keq, edhe në mëngjes.

Gresa: Një natë kemi parë të gjithë ëndrra të këqija, të gjithë.

Stresi: Unë mendoj që ka fantazma këtu brenda. Jo ka. Për Zotin ka. Kam vënë re që vijnë na shohin edhe ikin, na afrohen shumë. A i ke dëgjuar sipër? Ka, unë e di.

Advertisements