Dea dhe Amos janë parë shumë afër njëri-tjetrit brenda shtëpisë së BBV.

Edhe pse nuk i kanë shprehur pëlqimin drejpërdrejt njëri-tjetrit kimia mes tyre është e dukshme.

Advertisements

Mbrëmjen e djeshme teksa janë shtrirë për të fjetur Ammos tenton t’i rrëmbejë një puthje bukuroshes.

Kur Dea bëhet gati ta puthë, Amos kthen kokën dhe tenton ta puthë në buzë.

Advertisements