Kupa e Botës në Katar ka nisur me sfidën e parë hapësë ku Ekuadori sfidon të zotët e shtëpisë Katarin. Në këtë event diskutimet dhe debatet kanë qenë të shumta, për shumë episode të ndodhura përgjatë organizimit.

Një episod është shënuar dhe në sfidën e parë mes Katarit dhe Ekuadorit e mbyllur me shifrat 0-2. Tifozi mik i Ekuadorit ka provokuar vendasit për shifrat marramëndëse të shpenzuara, duke bërë me duar për leket që Katari ka. Reagimi ka ngjallur pakënaqësi ku një ka tifozët e Katarit i ka drejtuar fjalët: “Qepe gojën dhe ulu aty”.

Advertisements

https://zebra.cdnja.co/v/o7/o7z0O.mp4?token=cIKOiqQADQH7XBfFaRTJLw&expires=1668970320