Në një video të publikuar në youtube, disa vajza dalin nëpër rrugët e një qyteti në Gjermani dhe vajzave atje ju ofrojnë mbulesën islame. Siç edhe mund të shihni në video, shumë nga vajzat gjermane e pranojnë atë me dashamirësi, shkruan pemajetes.com.

Në videon e më poshtme mund të shihni se si një vajze bukuroshe kur i vihet mbulesa, ajo duket për mrekulli. Pasi ajo e vë mbulesën, ndihet e mjaft e lumtur me dukjen e saj me mbulesë. Kjo tregon se në vendet e civilizuara, nuk ka paragjykime sa i përket fesë. /Pemajetes.com

Advertisements

Shikoni videon e më poshtme: