Një prej nxënësve që është goditur nga mësuesi Albani Fetolli në shkollën “Dritëro Agolli” në Bilisht ka folur për mediat. Ai thotë se mësuesi e kishte ngritur në tabelë, por ai nuk ishte përgatitur dhe mësuesi e kishte goditur me shuplakë në faqe. Nxnësi thotë se mësuesi edhe mund të kishte pirë ndonjë gotë.

“Fillonim luanim me mësuesin, bënim mësimin, na goditi disa shokë më bidon, tre nënës. Me shaka e kishte nisur në fillim dhe në fund përfundoi shumë keq. Në klasë të tetë.

Advertisements

Mësues Albani është si tip e qetë, se di ca pati atë ditë. Mund të kishte hequr edhe një gotë. Unë për vetë njoftova prindin. Disa shokë të mi po ashtu që ishin goditur njoftuan prindin. Atë ditë edhe mund të ketë qenë me ndonjë gotë. Një shoqe e goditi në kokë, edhe një shok në kokë. Mua më goditi me faqe me dorë, me të qeshur. Më ngriti në mësim, s’kisha mësuar, filloi me të qeshur hë kështu ti, hë ashtu ti. Në fund ai na goditi.

U zgjidh kjo punë me drejtoreshën, drejtoresha filloi t’i bënte pyetje, ai donte t’ia ngrinte zërin, por drejtoresha i tha nëse i godet edhe njëherë fëmijët do ta bëj publike. Pardje kishim me atë mësues, por na erdhi një mësues i ri. Këtu është, jep tek kjo shkollë, por nuk na jep më neve”, tha nxënësi.