Dje Robert Aga u dhunua nga dy persona Bekim Agolli dhe Rubin Murrja.

Aga është ish-shef i komisariatit në Dibër dhe dje u dhunua për shkak të detyrës që ka mbajtur Robert Aga, pasi kur ai ishte shef i Qarkullimit kishte gjobitur Bekim Agollin e Rubin Murrjan.

Advertisements

Ndërkohë Aga nuk është emër i panjohur pasi ai ka dalë në përgjimet e dosjes 184 për blerjen e zgjedhjeve të parakohshme vendore në Dibër.