Dhjetë shpërthime të mbytura tronditën sot gjithë Beogradin e Ri. Nuk dihet nëse ky tingull i fortë, shurdhues ishte rezultat i një shpërthimi të kontrolluar apo të pakontrolluar, apo ishte diçka tjetër. Në qytet nuk janë regjistruar stuhi.

Po ashtu, Ushtria Serbe nuk ka një stërvitje të organizuar në qytet që do të prodhonte një zë të tillë, transmeton Telegrafi serb, raporton Nova. Për këtë ngjarje kanë raportuar disa media serbe, por edhe medaiat në Kosovë.

Advertisements

Ende nuk janë bërë të ditura arsyet e shpërthmit se a kanë qenë të kontrolluara, dhe më sakt, si kanë ndodh.

Mdiat Kosovare, për këtë lajm iu janë referuar Telegrafit serb, ku ende nuk janë dhënë detaje të tjera të shpërthimit.

Poashtu, edhe gazeta Nova ka shkruar për këtë ngjarje, duke e lënë lajmin në përditësim. Për zvhillime të më tejshme se si ka ndodhur ngjarja, do të ju informojmë me kohë. /Pemajetes.com

Advertisements