Reshjet e shiut shoqëruar me erë të fortë kanë vazhduar këtë të diel përgjatë gjithë paradites në kryeqytet.

Për pasojë, është fryrë lumi Lana dhe janë përmbytur disa rrugë.

Advertisements

Nga era e fortë janë thyer disa pemë, ndërsa punonjësit e bashkisë kanë bërë pastrimin e rrugëve.