Kur merr një punë e ka kriter që të marrë pagesën paraprakisht, e teksa shpjegon që sisgurisht nuk ka kontrata formale si shumëkush bën kur merr një punë.

Sa është çmimi për të hequr qafe dikë? Joey the Hitman (sigurisht pseudonimi i tij) ka tteguar se e kishte me shumë pasion kur i jepej një punë dhe bënte çdo përpjekje për ta përmbyllur “me sukses”.

Advertisements

Joey ka shkruar edhe një libër botuar në 1973 ku pretendon se ka vrarë 38 njerëz nga të cilët 35 ishin “kontrata” mafioze dhe 3 të tjera ishin vrasjet e tij hakmarrëse ndaj njerëzve që kishin dashur ta vrasin.

Ku u pyet se sa është paguar për të vrarë dikë, ai ka deklaruar shumë troç 20,000 dollarë.

Bëhet fjalë për vrasje të kryera gati 2 dekada më parë, kështu që është e sigurt se “tregu ka ndryshuar” dhe për rrjedhojë e çmimet gjithashtu.

Advertisements