Deri më sot nuk diheshin sa duhet raportet mes beatrix Ramosajt dhe Top-Channel. Një postim i këngëtares mëngjesin e sotëm ra si ‘shkreptëtimë në qiell të past%r’

“Isn’t it weird që vetëm #MëNdikon” nuk transmetohet në MyMusic?”-shkruan Trixa në llogarinë e saj Twitter.

Advertisements

“A nuk është e çuditshme që vetëm ‘Më Ndikon’ nuk transmetohet në My Music?

”Kujtojmë se prej disa ditësh, ish-banorja e Big Brother VIP publikoi projektin e saj të fundit të quajtur “Më Ndikon” dhe televizioni që fitoi miliona shikime nga historia e saj brenda shtëpisë nuk denjon ta transmetojë në kanalin dedikuar pikërisht muzikës. Pse vjen ky vendim?

A thua vërtet një këngë mund të prishë ekuilibrat e disa personave që nuk duan ta dëgjojnë dhe zgjedhin të mos e transmetojnë për publikun? Trixa sapo ju shtua listës në opozitën e televizionit!

Advertisements