Nixalina nga Londra ndërmori këtë nismë si një zhgënjim ndaj meshkujve. Kjo, sepse që kur ka qenë 15 vjeçe, çdo i fejuar e ka tra dhtuar ose ka ref uzuar që të kenë diçka më serioze bashkë.

Më pas ajo u betua se nuk do kryente marrë dhënie sk suale dhe se nuk do lidhej me askënd.

Advertisements

Pasi zemra ime u thye disa herë me radhë, kuptova se kishte ardhur momenti të gjeja se kush ishte motivi që raportet e mia përfundonin të gjitha në të njëjtën mënyrë”, u shpreh ajo.

Mirëpo, pasi kishin kaluar më shumë se katër muaj, në ditën e 110 ajo vendosi që të pranonte ftesën e një djali për të dalë dhe pranoi pa e ditur se do ndodhte diçka e papritur.

U ndjeva sërish e lirë. E kuptova se nuk kam pse të ref uzoj apo t’u përgjigjem njerëzve lidhur me dëshirat.

Advertisements

Mbi të gjitha, kuptova se mund ta shijoj s k sin, pa iu hapur apo dorëzuar një mashkulli”, ka thënë ajo. Tashmë Nixalina e ka të qartë se mund të kryejë marrë dhënie sk suale me këdo, pa u ndjerë fajtore.