Nëse një mace e panjohur shfaqet në oborrin tuaj, ajo ka një kuptim të caktuar. Sipas besimit indian, së shpejti do të ketë një martesë ose festë në atë shtëpi.

Po kështu, macja që ju adoptoni besohet se mbron familjen nga ndikimet negative. Nëse në pragun tuaj shfaqet një mace me kotele të vogla, kjo do të thotë se në atë familje do të ketë një përmirësim të financave.

Advertisements

Ekziston edhe një mendim midis njerëzve se një mace e zezë sjell fat të keq, por kjo nuk është e vërtetë. Një mace e zezë sjell lumturi dhe paqe kudo që shfaqet. Një mace e bardhë sjell përparim financiar dhe një mace e kuqe tregon sukses në biznes.

Për këto arsye, mos e largoni kurrë një mace nëse ajo troket në derën tuaj, përkëdheleni dhe ushqeni atë dhe kështu do të tërhiqni energjinë pozitive që macet mbajnë./abcnews.al

Advertisements