Një burre ra ne pr a nga nga policia italiane për zhv atje nëpërmjet shan tazhit.

Ai ka tentuar që t’i marrë disa mijëra euro një gruaje të ve.

Advertisements

Sic shkruajne mediat italiane, ka qenë gruaja, gjithashtu një shqiptare 50-vjeçare, që ka shkuar në polici dhe mes lo tësh ka treguar se çfarë i ka ndodhur.

Shqiptari kishte nisur ta kontaktojë dhe pavarësisht se nuk ishin shumë të njohur, kishin rënë dakord që të kryenin marr ëdh ënie s e k su ale. Në një moment shqiptari e ka filmuar dhe më vonë ka ndryshuar qëndrim duke i kërkuar para të vesë shqiptare ose përndryshe videoja e saj do të përfundonte në rrjetet sociale dhe do t’i dërgohej familjarëve.

Menjëherë autoritetet italiane organizuar një operacion ku i dhanë shqiptares sasinë e parave prej 5 mijë Eurove dhe në këtë mënyrë do ta fusnin në “k urth”.

Advertisements

Shqiptari u paraqit në vendin e takimit dhe mori sasinë e parave. Menjëherë pas kësaj ka nisur sërish sha ntazhet ndaj të vesë shqiptare. Mirëpo kaq mjaftoi dhe autoritetet ndërhynë menjëherë duke e vënë në pr a nga. Ata sekuestruan telefonin dhe janë shprehur se nuk kanë gjetur prova që ai ta ketë postuar videon në faqe të ndryshme.

Ai është dërguar në b ur g. Mediat italiane nuk kanë bërë të ditur asnjë prej identiteteve të shqiptarëve./tvklan.al