Edhe pse gjumi mund të jetë i mahnitshëm, shumë njerëz vuajnë nga pagjumësia ose paaftësia për të fjetur, apnea e gjumit që është paaftësia për të marrë frymë gjatë gjumit dhe të tjerët flasin për gjumë dhe ecje në gjumë.

Njësoj si kjo vajzë që zgjohej në mëngjes me mavijosje të çuditshme dhe misterioze në pjesë të ndryshme të trupit.

Advertisements

Fillimisht, kjo mavijosje gjatë natës do të ndodhte vetëm në mënyrë sporadike, kështu që prindërit e saj nuk e menduan shumë atë.

Shiko videon e më poshtme për kuptuar më shumë:

Advertisements