Dollari amerikan është blerë këtë të mërkurë, 16 Nëntor me 112 lekë dhe është shitur me 113.2 lekë sipas kursit të këmbimit.

Sakaq monedha evropiane Euro blihet me 116.8 lekë dhe shitet me 117.4 lekë, duke treguar forcim.

Advertisements

Paundi britanik sot blihet me 132.8 lekë dhe shitet me 133.8 lekë.