Ndonjëherë forca e mah nitshme e natyrës mund të jetë shumë shka tërruese dhe nuk fal askënd që del në rrugën e saj. Kur ju filloni ta ndjeni natyrën rreth jush, ajo bëhet gati për një surprizë.

Kohët e fundit, duke kaluar pyjet e de ndura të Hungarisë, në qytetin e qetë të Pilish u shfaq një mjegull e dendur akulli. Në fillim çdo gjë dukej normale, megjithatë, situata doli të jetë më tepër e rre zikshme se ajo që kishte parashikuar shërbimi Meteorologjik hungarez.

Advertisements

Kur kjo mjegull, e njohur zakonisht si “vd ekja e bardhë” kaloi nëpër pyjet malore të Hungarisë, temperaturat mesatare filluan të bienin ndjeshëm.

Mjegulla zbriti duke v r arë çdo gjë që dilte në rrugën e saj. Viktimat e saj të para ishin pemët dhe kafshët e e gra që filluan të ngrijnë, shkruan meganews.al.

Në një çast ky vend u bë një zonë e zhd u kur, një kurth i vdekjes, shumë e rrezikshme për çdo qenie të gjallë. Edhe për udhëtarët e rastësishëm, ajo ishte shumë e rrezikshme.

Advertisements

Këto imazhe tregojnë se natyra nganjëherë mund të jetë mjaft e paparashikueshme dhe e pab esë.