Një ngjarje e rëndë është shënuar në ujërat e Përroit të Thate në Bogë.

Një makinë në të cilën po udhëtonin babai dhe dy fëmijët është marrë nga uji.

Advertisements

Pjetër Gjoka ishte drejtuesi i mjetit që mori uji përpara në afërsi të Bogës.

Fatkeqësisht babi dhe djali kanë ndërruar jetë.

Ndërsa vajza ka arritur të shpëtonte.

Advertisements

Bogë është një fshat në ish-komunën e Shkrelit, në veri të Shqipërisë. Me reformën e qeverisjes vendore të vitit 2015 u bë pjesë e bashkisë Malësi e Madhe.