Gjatë ditës së sotme është regjistruar një sherr pranë Gjykatës në Fier.

Ngjarja ka ndodhur në përfundim të një seance gjyqësore.

Advertisements

Palët janë konfliktuar me njëra-tjetrën dhe pre e dhunës ka rënë dhe avokati.

Ndërkohë 4 persona mësohet se kanë përfunduar në Polici.

Advertisements