Një tërmet ka goditur pak minuta më parë Bosnjën dhe Hercegovinën

Mësohet se magnituda e ketij termeti ishte 3.4 në shkallen Rihter dhe me epiqender në Stolac, Bosnje

Advertisements

Thellësia e këtij termeti ishte 2 kilometer nga siperfaqja e tokes

Nuk ka raportime per deme materiale apo ne njerez!/ Shqipëria Ime

Advertisements